loading…

O româncă în vârstă de 28 de ani, originară din localitatea arădeană Sânmartin, plecată în Anglia, a fost găsită fără suflare de polițiștii englezi într-un apartament, la două zile după ce a dispărut subit.

Conform dailymail.co.uk, corpul arădencei a fost găsit într-o proprietate de pe strada Drummond Road din Skegness, un orășel situat în districtul Lincolnshire, aflat la 70 de kilometri de Lincoln, orașul în care tânăra locuia de fapt.

Ioana Lenuța Haidemac a fost văzută de către localnicii din Lincoln miecuri, 20 iulie, purtând o rochie neagră și pantofi negri cu toc. Conform dailymail.co.uk, femeia a fost văzută pentru ultima dată în aceeași zi, însă mai târziu, în jurul orei 22.00, coborând dintr-o mașină, scrie aradon.ro.

Iubitul femeii a anunțat poliția la două zile după dispariția. În aceeași zi, după ce tânărul a alertat autoritățile engleze, cadavrul a fost găsit de polițiști într-un imobil, unde tânăra fusese văzută pentru ultima dată. Nu a durat mult și polițiștii au găsit un suspect în vârstă de 29 de ani din același oraș, Skegness.

Acesta a fost arestat sub suspiciunea de crimă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romanca-de-28-de-ani-ucisa-cu-bestialitate-in-anglia-26412.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/romanca-de-28-de-ani-ucisa-cu-bestialitate-in-anglia-26412-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv