loading…

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va efectua o vizită în Rusia pe data de 9 august, a anunțat Mehmet Simsek, adjunctul premierului turc, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

“Președintele nostru drag a confirmat că pe data de 9 august se va afla la Sankt Petersburg”, a anunțat Simsek în timpul unei întâlniri cu Arkadi Dvorkovitch, adjunctul premierului rus, citat de agenția Tass.

Săptămâna trecută, autoritățile de la Kremlin au anunțat că președintele rus, Vladimir Putin, și omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, se vor întâlni în Rusia la începutul lunii august.

“Putin și Erdogan au convenit să se întâlnească în primele zece zile ale lunii august. Întâlnirea va avea loc în Rusia”, a declarat atunci purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Pe data de 17 iulie, Vladimir Putin a discutat la telefon cu Recep Tayyip Erdogan, urându-i acestuia din urmă o revenire rapidă la stabilitate după tentativa de lovitură de stat din Turcia și cerându-i să garanteze siguranța cetățenilor ruși.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/recep-tayyip-erdogan-va-efectua-o-vizita-in-rusia-pe-data-de-9-august-26390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/recep-tayyip-erdogan-va-efectua-o-vizita-in-rusia-pe-data-de-9-august-26390-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv