loading…

Poliția din Israel a anunțat, azi, că zeci de membri ai unui grup extremist de fani ai echipei Beitar Ierusalim au fost arestați în urma unui raid nocturn, conform Associated Press.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Israel, Luba Samri, a declarat, marți, că 56 de suporteri ai facțiunii “La Familia” din galeria echipei Beitar Ierusalim au fost ridicați de ofițerii de securtitate, după ce s-au găsit asupra lor grenade paralizante, petarde și alte articole interzise. Materialele pirotehnice au fost confiscate de către polițiști.

Oficialii echipei din Ierusalim au încercat în repetate rânduri să blocheze accesul în stadion pentru fanii care au cauzat depunctarea formației și disputarea mai multor partide cu porțile inchise. Fanii îi abuzează în mod constant pe jucătorii echipelor adverse, prin intermediul scandărilor rasiste.

Beitar a cerut ajutorul poliției pentru a reuși să țină în frâu gruparea, acuzată și de atacarea bazei de pregătire a clubului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politia-din-israel-a-arestat-56-de-fani-ai-echipei-beitar-ierusalim-26405.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/politia-din-israel-a-arestat-56-de-fani-ai-echipei-beitar-ierusalim-26405-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv