Autor:
Otilia Matei
| marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 61 Vizualizari

Este un trend bizar, dar are din ce în ce mai mulţi adepţi. Persoanele nemulţumite de aspectul lor exterior visează la măsurile perfecte (dar ireale) ale păpuşilor Barbie. Fetiţele, nu doar că îşi doresc întreaga colecţie a blondinei, ci chiar să devină Barbie în viaţa reală. Dacă unele dintre ele cresc şi uită de idealurile din copilărie, alţi copilaşi, fetiţe, dar şi băieţi rămân fideli visului lor, supunându-se numeroaselor intervenţii chirurgicale pentru a obţine rezultatele (imposibile) dorite.

Valeria Lukianova, ucraineanca de 26 de ani este cea mai cunoscută păpuşă umană. Tânăra este atât de obsedată să-şi păstreze măsurile “perfecte”, încât a anunţat că va adopta o nouă dietă, şi anume, se va hrăni doar cu aer şi apă. Îngrijorător este că Valeria are milioane de admiratori pe reţelele sociale, iar stilul de viaţă nu este tocmai educativ pentru fanele ei minore şi adolescente.

Cum în orice basm trebuie să existe şi un prinţ, această Barbie umană l-a întâlnit pe Ken, Justin Jedlica, pe numele său real. Însă basmul a devenit rapid o poveste de groază, căci, cei doi nu s-au plăcut absolut deloc, criticându-se reciproc că arată superficial.

Tag-uri:
Valeria Lukianova, barbie, ken, barbie si ken, papusi umane, Justin Jedlica

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/20_8-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/20_8-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii | 61 Vizualizari Este un trend bizar, dar are din...

Preluat de la EVZ