Autor:
Alin Pătru
| marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 398 Vizualizari

Facultatea de Drept din Bucureşti reprezintă şi în acest an o opţiune importantă pentru absolvenţii de liceu. Sediul facultăţii din Kogălniceanu nu a fost suficient de încăpător pentru toţi cei care s-au înscris la examen, astfel, concursul s-a susţinut în mai multe facultăţi ale Universităţii din Bucureşti.

Admiterea a durat patru ore, iar candidaţii au rezolvat 100 de grile din economie şi limba română. Pentru a intra la Drept, la stat, ai nevoie de pregătire particulară mai ales că gramatica limbii române nu se mai studiază la liceu, indiferent de profil. Interesul pentru această admitere se simte şi în online, acolo unde profesorii şi studenţii, organizaţi în grupuri închise, îi îndrumă pe cei care aspiră la statutul de student la Drept. „Aveți grijă la cum completați foaia de examen si concentrațivă pe gramatică foarte bine!”, le-a transmis Colţan Tudor, seminarist de Drept Civil, candidaţilor. Decanul, Flavius Baias, este conştient de dificultatea admiterii: „Nu trebuie să fie speraţi de examen. Studenţii noştri sunt mândri că au intrat la noi în urma unui concurs dificil. Spun, fără să greşesc, că suntem cea mai bună facultate juridică din ţară”.

Dificultatea subiectelor din 2016 este un subiect controversat printre candidaţi. „Subiectele la română au fost la fel ca în anii anteriori, economia mi s-a părut mai grea. Concurenţa este mare, iar presiunea este uriaşă. În primul rând, faptul că părinţii au făcut eforturi cu meditaţiile te responsabilizează şi mai tare. E greu să intri fără pregătire particulară”, spune Elena Barbu, una dintre candidate.Tag-uri:
facultatea de drept, bucuresti, Elena Barbu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/11-drept-rzv-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/11-drept-rzv-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEducaţie
Autor: Alin Pătru | marţi, 26 iulie 2016 | 0 Comentarii | 398 Vizualizari Facultatea de Drept din Bucureşti reprezintă...

Preluat de la EVZ