loading…

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a susținut luni seara un discurs în favoarea candidatei democrate la alegerile prezidențiale ale SUA Hillary Clinton, subliniind că aceasta din urmă este singura care are calitățile necesare pentru a ocupa fotoliul de la Casa Albă, relatează Le Figaro.

“Este singura persoană care are cu adevărat calitățile necesare pentru a fi președinte”, a declarat soția lui Barack Obama, în prima seară a Convenției de investitură democrată.

“În aceste alegeri eu o susțin”, a mai precizat aceasta.

“Am încredere în Hillary pentru conducerea acestei țări, deoarece am observat devotamentul ei total față de copiii țării noastre”, a mai spus Michelle Obama.

Michelle Obama a amintit că președintele trebuie să fie, de asemenea, un exemplu, criticând discursul lui Donald Trump.

“Problemele cu care se confruntă președintele nu pot fi reduse la 140 de caractere”, a spus ea, atacându-l pe candidatul republican, care se exprimă foarte frecvent pe Twitter.

“Mulțumită lui Hillary Clinton, fiicele mele și toți fii și fiicele noastre știu că o femeie poate fi aleasă președintele Statelor Unite”, a mai declarat ea.

“Nu lăsați pe nimeni să vă spună că această țară nu este mare, că trebuie să îi redați măreția. Deoarece azi, această țară este cea mai mare de pe Pământ”, a mai subliniat ea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/michelle-obama-a-sustinut-un-discurs-in-favoarea-lui-hillary-clinton-26389.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/michelle-obama-a-sustinut-un-discurs-in-favoarea-lui-hillary-clinton-26389-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv