loading…

O persoană a fost transportată la spital după ce a fost împușcată într-un centru comercial din Malmö, în Suedia, informează presa suedeză.

În această dimineață, Poliția a securizat perimetrul din jurul unui centru comercial din orașul Malmö după ce o persoană a fost împușcată.

Publicația locală Sydsvenskan a anunțat că bărbatul a fost transportat la spital. Acesta a fost împușcat în interiorul unui mall. Nu se cunosc informații despre gravitatea leziunilor sale.

Situația este confuză, dar un om a fost împușcat, cel mai probabil în picior. A fost transportat la spital“, a declarat un ofițer de poliție aflat la locul faptei.

În orașul Malmö au loc frecvent împușcături, majoritatea având conexiuni cu bandele infracționale. Vara trecută, poliția a intensificat patrulele după o serie de atacuri cu grenade.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incident-armat-soldat-cu-un-ranit-intr-un-centru-comercial-din-malmo-suedia-26409.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/incident-armat-soldat-cu-un-ranit-intr-un-centru-comercial-din-malmo-suedia-26409-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv