loading…

Comisia de experți din cadrul CNATDCU care a analizat teza de doctorat a lui Gabriel Oprea a dat verdict de plagiat în cazul acestuia, la data de 1 august urmând ca în cadrul comisiei generale a consiliului să se decidă dacă se cere retragerea titlului de doctor, anunță Ministerul Educației.

Comisia de experți din cadrul Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) care a analizat teza de doctorat a domnului Gabriel Oprea a dat verdict de plagiat iar marți comisia juridică a avizat, prin vot, acest verdict. Pe 1 august se va discuta în cadrul consiliului general al CNATDCU acest vot de astăzi, membrii Consiliului general pronunțându-se asupra recomandării de retragere a titlui de doctor“, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei.

Lucrarea de doctorat a lui Gabriel Oprea, “Procedura plângerii prealabile”, a fost susținută în anul 2000, la Facultatea de Drept a Universității din București, coordonator fiind profesorul universitar Ion Neagu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/comisia-de-experti-a-cnatdcu-gabriel-oprea-a-plagiat-26399.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/comisia-de-experti-a-cnatdcu-gabriel-oprea-a-plagiat-26399-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv