Autor:
Otilia Matei
| marţi, 26 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 4594 Vizualizari

Hibridul Kaluga a fost transportat către un centru de conservare a vieţii subacvatice.

Doi pescari cu experinţă au făcut o descoperire care i-a luat prin surprindere. Bărbaţii au pescuit o creatură misterioasă, carnivore care seaman cu un peşte uriaş. Captura şocantă a fost făcută pe 16 iulie în Wuhan, provincia Hubei, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, pescarii chinezi au prins o creatură misterioasă care semăna cu un peşte uriaş. Vieţuitoarea marină măsura 6,7056 metri şi cântărea aproape 100 de kilograme, mai exact 99,7903 kg.

La vederea imaginilor care au făcut înconjurul planetei, specialiştii spun că acea specie ar putea fi o reminiscenţă din epoca dinozaurilor.

Cei doi pescari, Zhang Chuanzhou şi Zhang Xiaogang, tată şi fiu au prins peştele pe râul Yangtze, sâmbătă, în jurul orei 08.00 AM. Iniţial, cei doi au crezut că ar fi vorba de un sturion gigant, o specie pe cale de dispariţie în acele zone, însă mare le-a fost mirarea când au ridicat creatura în barcă şi au privit-o cu mare atenţie. Dându-şi seama că nu seamănă cu nicio specie cunoscută de ei, bărbaţii au sunat un reporter local.

Un expert în viaţa subacvatică a declarat sub anonimat că vieţuitoarea descoperită ar fi un hibrid între peştele Kaluga şi o altă specie, încă, neidentificată. Ba mai mult, acesta a adăugat că apariţia sa este neobişnuită pentru zona geografică respectivă, bănuind că cineva i-a dat drumul în apele râului.

Peştele Kaluga este o specie unică pentru bazinul Heilongjian din nord-estul Chinei, considerându-se că ar exista de aproximativ 130 de milioane de ani, fiind şi unul dintre cei mai mari peşti din apele curgătoare.

Tag-uri:
Zhang Chuanzhou, Zhang Xiaogang, creatura misterioasa, peste hibrid, râul Yangtze, pestele kaluga, kaluga, captura bizara china

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/creatura-misterioasa-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/creatura-misterioasa-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | marţi, 26 iulie 2016 | 1 Comentarii | 4594 Vizualizari Hibridul Kaluga a fost transportat către un centru...

Preluat de la EVZ