loading…

Un bărbat de 61 de nai a ajuns la spital după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de  un șofer făcea curse ilegale. Mai mult, după accident, șoferul a fugit de la locul fața locului și este căutat acum de polițiști.

Potrivit romaniatv.net, bărbatul în vârstă de 61 de ani traversa regulamentar pe o trecere de pietoni din Botoșani, când, la un moment dat a fost lovit de o mașină cu numere străine. Imediat după accident, șoferul a demarat în trombă și l-a lăsat pe bărbat întins pe asfalt. Martorii au sunat imediat la 112, iar bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei benzinării din zonă. Se pare că șoferul făcea drifturi în momentul în care l-a lovit pe pietonul de 61 de ani.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barbat-lovit-pe-trecerea-de-pietoni-de-un-sofer-care-facea-drifturi-26386.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/barbat-lovit-pe-trecerea-de-pietoni-de-un-sofer-care-facea-drifturi-26386-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv