Autor:
Bianca ZaharescuOtilia Matei | marţi, 26 iulie 2016 | 14 Comentarii
| 3616 Vizualizari

Un medic a fost ucis în Germania. Criminalul s-a sinucis la scurt timp după.rnSursă foto: bild.de

Un medic a fost împuşcat mortal în incinta unei clinici medicale din Berlin, iar atacatorul s-a sinucis la foarte scurt timp după comiterea crimei, scrie presa germană.

UPDATE Prin intermediul unui comunicat de presă, Angela Merkel a anunţat că îşi va întrerupe vacanţa de vară. Cancelarul Germaniei va susţine, joi 28 iulie, o conferinţă de presă. În prezent, Angela Merkel se află la casa ei din Uckermark (nord-estul Berlinului).

UPDATE Conform Daily Mail, nu există niciun indiciu conform căruia, acest atac ar fi fost declanşat în numele Stat Islamic. Autorităţile au declarat că atacatorul ar fi fost un pacient al medicului stomatolog ucis.

Martorii au afirmat că în jurul orei locale 11.00 au auzit mai multe împuşcături, iar unitatea medicală a fost evacuată imediat. 

Nicio altă persoană nu a mai fost rănită în acest incident.

Ştire iniţială

Junaliştii de la publicaţia Bild informează că un individ a deschis focul în Spitalul Universitar Benjamin Franklin din Berlin, a ucis un medic şi s-a sinucis ulterior.

Autorităţile germane nu au oferit încă informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele în care s-a petrecut incidentul.

Acest atac este al cincilea comis pe teritoriul Germaniei, numai în ultima săptămână, după ce un tânăr a atacat cu toporul mai multe persoane într-un tren, un altul a împuşcat mortal 9 oameni într-un centru comercial din Munchen, un bărbat a ucis o femeie cu maceta în plină stradă şi un refugiat sirian s-a aruncat în aer într-un restaurant. 

Tag-uri:
atac in germania, nou atac in germania, medic ucis in berlin, atac la berlin, atac ar, at la berlin, atac armat, atac armat germania, germania atac armat, medic ucis, atac armat de un barbat, medic ucis in spital, Spitalul Universitar Benjamin Franklin din Berlin, angela merkel, reactie angela merkel, merkel reactie, reactie angela merkel atac armat, atac armat berlin, spital berlin, refugiati, refugiati germania, imigranti germania, germania imigranti

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/61742039-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/61742039-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Bianca Zaharescu,  Otilia Matei | marţi, 26 iulie 2016 | 14 Comentarii | 3616 Vizualizari Un medic a fost ucis în Germania....

Preluat de la EVZ