loading…

Cinci tone de brânză și cașcaval au fost confiscate de către inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Arad pentru că au fost produse din lapte neconform.

Cele 5.000 de kilograme de brânză și cașcaval au fost confiscate ca urmare a unui control efectuat de către inspectorii DSVSA Arad la o unitate de procesare lapte materie primă din județul Arad.

“Ca urmare a verificărilor, s-a constatat că laptele din care au fost produse brânza și cașcavalul nu avea analizele privind calitatea, adică nu avea buletin de analiză conform. Nimeni nu se poate risca să permită accesul pe piață a unor asemenea produse”, au precizat inspectorii DSVSA Arad.

Cele cinci tone brânză și cașcaval vor fi distruse, iar unitatea de procesare a laptelui va fi amendată, DSVSA Arad atenționând unitățile de procesare a alimentelor să respecte legea.

Inspectorii DSVSA Arad mai precizează că nicio cantitate din produsele neconforme nu a ajuns pe piață și sfătuiesc populația să nu cumpere produse de origine animală decât din unitățile autorizate și să fie atentă la termenul de valabilitate și modul de păstrare al produselor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/arad-cinci-tone-de-branza-si-cascaval-confiscate-dupa-ce-au-fost-produse-din-lapte-neconform-26388.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/arad-cinci-tone-de-branza-si-cascaval-confiscate-dupa-ce-au-fost-produse-din-lapte-neconform-26388-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv