loading…

Un copil de doar 5 ani a trecut prin momente de groază aseară după ce a fost uitat de tatăl său în mijlocul de transport în comun din Timișoara. Norocul micuțului a fost că în autobuz se afla și un polițist local care a observat că micuțul era singur.

”Copilul a știut să-și spună prenumele și a declarat că a fost uitat de tatăl său în autobuz, că a adormit și s-a trezit că părintele nu mai este lângă el. Întrebând cetățenii din jur dacă îl cunosc și dacă îl însoțește cineva, călătorii au declarat că nu cunosc cine este cu el, motiv pentru care copilul a fost adus la sediul Poliției Locale pentru ca părinții săi să poată fi identificați. S-a luat legătura cu celelalte secții de poliție din municipiu, pentru ca, în cazul în care solicită cineva informații despre minor, să știe unde se află”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Timișoara, pentru tion.ro.

După aproximativ două ore, părinții copilului s-au prezentat la Secția 3 Poliție, unde au anunțat că nu îl mai găsesc pe micuț și li s-a transmis că îl pot recupera de la sediul Poliției Locale Timișoara.

Tatăl acestuia, care se afla cu el în autobuz, a declarat că la un moment dat a văzut că minorul nu se mai află în spatele lui pe scaun și a coborât. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-copil-de-5-ani-a-fost-uitat-de-tata-in-autobuz-26355.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/un-copil-de-5-ani-a-fost-uitat-de-tata-in-autobuz-26355-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv