loading…

Administrația Recep Tayyip Erdogan i-a mulțumit președintelui Rusiei, Vladimir Putin, pentru “susținerea necondiționată” din timpul tentativei de lovitură de stat, informează postul tv Haberturk, citat de site-ul agenției Tass.

Rusia a exprimat susținere necondiționată pentru noi. Vreau să îi mulțumesc președintelui Vladimir Putin și altor oficiali ruși“, a declarat Mevlut Cavusoglu, ministrul de Externe al Turciei.

O întâlnire a președintelui Recep Tayyip Erdogan cu omologul său rus, Vladimir Putin, ar putea avea loc în august, cu ocazia summitului G20, a spus Cavusoglu.

Această întâlnire se va concentra pe eliminarea barierelor economice și pe alte măsuri de restabilire a relațiilor bilaterale“, a subliniat șeful diplomației turce.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-multumeste-rusiei-pentru-sustinerea-acordata-in-timpul-tentativei-de-lovitura-de-stat-26363.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/turcia-multumeste-rusiei-pentru-sustinerea-acordata-in-timpul-tentativei-de-lovitura-de-stat-26363-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv