Autor:
Melania Stoica
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 9 Vizualizari

Bărbatul s-a tăiat cu o lamă de ras

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se afla în arest preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Galaţi, a încercat să se sinucidă.

Bărbatul a ajuns astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi , după ce a încercat să se taie cu o lamă de ras, transmite Hotnews.

“Bărbatul şi-a provocat o plagă tăiată folosind o lamă de ras. Se afla în camera de deţinere. A fost dus de urgenţă la cabinetul medical din penitenciar, iar mai apoi a fost transferat cu un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Simona Costache.

Deţinutul se afla în arest preventiv pentru omor calificat, iar în urma tentativei de sinucidere a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar cauzele care au dus la acest incident nu sunt cunoscute încă.

“Nu se cunosc cauzele care l-au făcut să comită acest gest de autoagresiune. Se face o anchetă internă în acest sens. În plus, se va face şi o anchetă disciplinară”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al penitenciarului.Tag-uri:
penitenciarul din galati, detinut a incercat sa se sinucida, sinucidere penitenciar romania, Simona Costache, smurd, Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/penitenciar_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/penitenciar_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Melania Stoica | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 9 Vizualizari Bărbatul s-a tăiat cu o lamă de ras...

Preluat de la EVZ