loading…

O tânără din Sibiu a trăit calvarul vieții azi noapte după ce a fost violată, bătută crunt, legată și băgată cu capul în apă de un bărbat. 

Totul a început putin după miezul nopții pe strada Malului, când tânăra ar fi fost acostată de violator, luată cu forța și dusă pe malul Cibinului, în apropiere de Poligonul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Potrivit stiridesibiu.ro, mai bine de trei ore, victima a fost agresată sexual și bătută crunt, fiind supusă la o adevărată tortură. Mai mult, violatorul a băgat-o de mai multe ori cu capul în apă, în timp ce o abuza.

După orele de calvar, victima a scăpat cu viață iar cazul a fost preluat de Parchetul Judecătoriei Sibiu care face cercetări, împreună cu polițiștii de la Investigații Criminale Sibiu.

Deocamdată, agresorul nu a fost prins,

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/o-tanara-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-a-fost-violata-si-batuta-mai-multe-ore-26349.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/o-tanara-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-a-fost-violata-si-batuta-mai-multe-ore-26349-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv