Autor:
Laura Ionescu
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Pokemon

Directorul companiei care a dezvoltat Pokemon GO a declarat că vrea să lanseze jocul în aproximativ 200 de ţări şi regiuni “relativ curând”, adăugând că în prezent lucrează la creşterea capacităţii serverelor pentru a putea face faţă unui număr mare de jucător, potrivit Agerpresi.

Firma Niantic a dezvoltat celebrul joc alături de Pokemon Company, o subsidiară a grupului Nintendo. Ambele companii, Nintendo şi Pokemon Company, au investit în Niantic, deţinută de investitori privaţi.

Nintendo deţine 32% din Pokemon Company, care controlează comercializarea şi licenţierea francizei Pokemon.

Pokemon Go este un joc gratuit, care implică găsirea şi capturarea de personaje virtuale Pokemon în diferite locuri din viaţa reală. Practic, utilizatorii se mută din jocul digital în lumea fizică, prin intermediul camerei smartphone-urilor lor, făcându-i să descopere locuri în viaţa reală unde pot găsi, face schimb şi lupta cu pokemoni. Jocul în sine este gratuit, însă utilizatorul este stimulat să bage mâna în buzunar dacă vrea să adauge anumite funcţii suplimentare.

Numele Pokemon este o abreviere a cuvintelor Pocket Monsters, care în traducere înseamnă ”monştri de buzunar”.Tag-uri:
Pokemon GO, Pokemon Company, jocul Pokemon, capturare personaje Pokemon, extindere joc Pokemon

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Laura Ionescu | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Pokemon Directorul companiei care a dezvoltat Pokemon GO...

Preluat de la EVZ