Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 171 Vizualizari

Donald Trump

Candidatul republican înscris în cursa pentru Casa Albă, Donald Trump, este de părere că autorităţile franceze sunt direct responsabile pentru atacurile sângeroase comise pe teritoriul lor. Trump consideră că Franţa este un stat “complet distrus” de actele teroriste şi propune impunerea unor controale riguroase asupra francezilor pentru a putea intra în Statele Unite ale Americii, în cazul în care el va fi ales ca preşedinte, informează AFP.

Întrebat în cadrul unei emisiuni televizate dacă intenţionează să extindă propunerea sa cu privire la limitarea accesului francezilor pe teritoriu american, Trump a răspuns că pe lista statelor “problemă” se înscrie şi Germania, ţinând cont de atacurile sângeroase care se ţin lanţ în ultimele zile.

„Vreau să prezint în săptămânile care vor urma o listă cu ţările” vizate, a declarat el, precizând că „Avem probleme cu Germania şi avem probleme cu Franţa”, două ţări care au suferit în iulie atacuri revendicate de ISIS.

Mai mult de atât, republicanul dă vina pe autorităţile franceze şi germane pentru atrocităţile comise pe teritoriul lor.

“Este vina lor. Pentru că au autorizat unor persoane să vină pe teritoriul lor”, susţine Donald Trump.

În urma declaraţiilor făcute public, Trump a primit foarte multe critici, scrie B1 tv. Tag-uri:
donald trump, ISIS, trump condamna atacurile teroriste, trump da vina pe francezi pentru actele teroriste

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/donald-trump-465x390-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/donald-trump-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 171 Vizualizari Donald Trump Candidatul republican înscris în cursa pentru...

Preluat de la EVZ