loading…

Compasiunea Uniunii Europene pentru refugiați nu trebuie să fie în detrimentul securității sale, a avertizat luni Comisia Europeană, după seria de violențe din Germania comise între alții de către solicitanți de azil, relatează DPA.

Porțile Europei sunt deschise pentru toți cei care fug din calea războiului și a persecuțiilor și care caută să obțină azil, dar ne vom apăra împotriva atacurilor asupra modului nostru de viață. Sentimentul nostru de compasiune nu este și nu trebuie să fie în detrimentul securității noastre”, a declarat, la Bruxelles, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas.

UE își va controla granițele, va face ca achiziționarea de arme să fie mai dificilă și va ameliora cooperarea între securitatea națională și serviciile de informații, a precizat Margaritis Schinas.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/declaratie-compasiunea-europeana-fata-de-refugiati-nu-trebuie-sa-afecteze-securitatea-continentului-26372.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/declaratie-compasiunea-europeana-fata-de-refugiati-nu-trebuie-sa-afecteze-securitatea-continentului-26372-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv