Autor:
Otilia Matei
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 290 Vizualizari

Poliţia vânează cel puţin un suspect care ar fi putut fi implicat în violenţele din Surrey, Anglia, în urma cărora o persoană a decedat, iar mai multe au fost rănite într-un schimb de focuri, informează Daily Mail.

UPDATE Polițiștii au arestat doi bărbați, considerați a fi implicați în incidentul armat din Surrey, în urma căruia, un bărbat a fost ucis, iar mai multe persoane rănite. Alte informații despre identitatea lor nu au fost făcute publice.

În noaptea de duminică spre luni, vecinii unui imobil de lux din Church Lane, Headley au auzit împuşcături. La ora 2.30 AM au sosit şi poliţiştii care au fost martorii unor scene, parcă, desprinse din război. Aceştia au descoperit în grădină, trupul neînsufleţit al unui bărbat, iar o femeie suferise răni grave la picioare şi un alt bărbat a fost împuşcat în umăr. 

Conform sursei citate, cele trei victime participau la o petrecere de swingers organizată de artistul Braintear Spookie. La acest eveniment s-au adunat 450 de persoane care au răspuns unui apel online distribuit pe reţelele sociale. Participarea la acest eveniment s-a făcut contra cost, un bilet fiind 20 de lire. 

În urma tragediei, câteva asistente prezente la petrecere au încercat să resusciteze bărbatul împuşcat în piept, însă fără succes. La sosirea paramedicilor, acesta a fost declarat mort. 

Martorii spun că aceste petreceri sunt gălăgioase, iar petrecăreţii nu se dau în lături de la gesturi scandaloase. Ba mai mult, vecinii spun că persoanele care participă la aceste evenimente, devenite deja o tradiţie în sat, consumă şi comercializează droguri, reprezentând un adevărat pericol pentru copiii localnicilor.

Imediat după ce s-au auzit împuşcăturile, invitaţii s-au risipit într-un timp record, fără ca poliţia să reuşească să stabilească un scenariu al celor întâmplate. Poliţia încă investighează acest caz, totodată, făcând şi un apel către martorii care au observat ceva. Aceştia sunt rugaţi să contacteze autorităţile pentru a le ajuta să încheie această anchetă şi pentru a găsi şi a pedepsi vinovatul.

Tag-uri:
surrey anglia, atacuri armate in anglia, petrecere distrusa anglia, petrecaret ucis intr-o locuinta de lux, focuri de arma anglia

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/12_23-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/12_23-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Otilia Matei | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 290 Vizualizari Poliţia vânează cel puţin un suspect care...

Preluat de la EVZ