loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanța Sud Agigea din Hong Kong, pentru o societate comercială cu sediul în București, 816 mașinuțe de jucărie contrafăcute, în valoare totală de 82.000 lei.

Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean român, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în București. Toată marfa a fost confiscată, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-peste-800-de-masinute-contrafacute-confiscate-de-politistii-de-frontiera-26353.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/constanta-peste-800-de-masinute-contrafacute-confiscate-de-politistii-de-frontiera-26353-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv