loading…

Jason Lee, campion neozeelandez de ju-jitsu, susține că a fost răpit de pe o stradă din Rio (Brazilia) de mai mulți indivizi care purtau uniformele poliției.

Sportivul în vârstă de 27 de ani a povestit pe Facebook că a fost acostat de un grup de bărbați ce purtau uniformele poliției din Rio și i s-a cerut o sumă de bani. Pentru că a refuzat, Lee s-a trezit amenințat cu pistolul și urcat cu forța într-o mașină. Sportivul a mers apoi la două bancomate pentru a face rost de suma de 450 de lire sterline, sumă care a ajuns în posesia celor care l-au sechestrat.

În momentul în care a fost eliberat, cei care l-au “răpit” și-au explicat gestul: “În Brazilia e ilegal să conduci fără să ai la tine pașaportul!“.

Lee a tras apoi concluzia întâmplării prin care a trecut:

Brazilia e o țară groaznică în toată puterea cuvântului! Nu știu ce e mai deprimant: faptul că li se întâmplă așa ceva străinilor cu doar câteva zile înainte de startul Jocurilor Olimpice sau faptul că brazilienii trebuie să trăiască într-o asemenea mizerie zi de zi“.

Jocurile Olimpice din Brazilia se vor desfășura în perioada 5-21 august.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/campionul-de-ju-jitsu-jason-lee-rapit-de-pe-o-strada-din-rio-de-indivizi-imbracati-in-politisti-26356.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/campionul-de-ju-jitsu-jason-lee-rapit-de-pe-o-strada-din-rio-de-indivizi-imbracati-in-politisti-26356-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv