Autor:
Ionel Dancu
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 29 Vizualizari

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni că la alegerile parlamentare va candida într-o filială unde nu este uşor pentru liberali şi a arătat că prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu va fi cu siguranţă pe liste.

“O să fiu pe o listă într-o circumscripţie unde va fi foarte greu pentru PNL. Nu mă duc într-o filială unde este uşor. În momentul acesta nu am să vă dau răspunsul”, a spus Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acesteia, cu siguranţă, Cătălin Predoiu va fi în echipa PNL pe liste pentru Parlament.

“Nu am decis încă unde va candida fiecare, astfel încât încercăm să optimizăm scorul prin poziţionarea unor lideri ai partidului pe anumite liste, urmează să decidem unde vom candida fiecare dintre noi astfel încât să putem optimiza scorul de la locale”, a arătat Gorghiu.

La rândul său, Vasile Blaga, copreşedinte al PNL, a precizat că va candida acolo unde a fost şi la alegerile precedente. El a candidat în judeţul Timiş la alegerile generale precedente.

El nu a dorit să facă un pronostic cu privire la scorul pe care PNL ar trebui să-l obţină la parlamentare. “Când o să vă spună Dragnea ce face PSD, o să vă spun şi eu ce face PNL”, a spuse Blaga.

Tag-uri:
Alina Gorghiu, Cătălin Predoiu, Vasile Blaga, alegeri, greu

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-gorghiu-mai-8641-465x390-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-gorghiu-mai-8641-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 29 Vizualizari Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni...

Preluat de la EVZ