Autor:
Bianca Zaharescu
| luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 236 Vizualizari

Adrian Mititelu

Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator şi director general unic al SC Fotball U Craiova SA, sub acuzaţii de înşelăciune şi evaziune fiscală, în forma substituirii, degradării sau înstrăinării de către debitor a bunurilor sechestrate, scrie Agerpres.

Adrian Mititelu a postat un mesaj pe contul de Facebook, în care acuză faptul că este nedpretățit. „MAFIA contraataca! Procurorul FOTA BARBULESCU CRISTINA de la DNA CRAIOVA m-a trimis in judecata pt savarsirea infractiunilor de sustragere de sub sechestru in raport cu ANAF si inselaciune fata de clubul Fc Steaua Bucuresti in legatura cu asa zis-ul transfer al jucatorului Costea Mihai Alexandru din martie 2011. Am fost trimis in judecata in ciuda faptului ca:

– Asa zis-ul transfer nu s-a mai finalizat,jucatorul fiind legitimat la Fc Steaua in postura de jucator liber de contract!
– FrF/Lpf/Sandu/Dagomir au fost

deja condamnati pt sustragere de sub sechestru inclusiv a jucatorului Costea Mihai Alexandru!
– Imediat dupa incheierea contractului intre Fc Universitatea Craiova si Fc Steaua Bucuresti clubul a achitat suma de 1,6 milioane lei catre fisc desi suma pt care se instituie sechestru era de 1 milion lei.
– Clubul Fc Steaua nu a fost in niciun fel prejudiciat deoarece s-a inscris la masa credala pt suma de 1,1 milioane lei platita ,pe de alta parte l-a legitimat pe Costea Mihai in conditii mult mai avantajoase ,fara nicio suma de plata viitoare ,procent din revanzare, etc.
– Toate sumele de bani provenite la clubul FC Steaua au fost folosite in plata salariilor jucatorilor .
– Mai mult Fc Steaua Bucuresti a legitimat fara nicio contraprestatie si jucatorii Florin Costea si Andrei Prepelita, participand asfel in mod direct la denuntarea unor contracte cu clauze de rezilere de 20 milioane de euro.
– Atitudinea procurorului Cristina Barbulescu Fota NU este intamplatoare ,este acelasi procuror care a solutionat abuziv dosarul 50/P/2011 dosar in care s-a cercetat modul in care au fost furati jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu in ianuarie 2011 de catre gruparea criminala constituita de Victor Piturca!
Cristina Barbulescu Fota este o apropiata a procurorului TULUS FLORIN DORU, magistrat care a MUSAMALIZAT actiunile gruparii criminale in mai multe randuri.

Toate aceste aspecte, dar si altele pe care nu le pot divulga acum le-am adus la cunostinta STRUCTURII CENTRALE A DIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE si sunt increzator ca se va face lumina cu privire la aceste aspecte deosebit de grave”, a fost mesajul postat pe Facebook de Adrian Mititelu.

Tag-uri:
adrian mititelu, dna, adiran mititelu trimis in judecata, sc fotbal u craiova sa

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/adrian-mititelu-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/adrian-mititelu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Bianca Zaharescu | luni, 25 iulie 2016 | 0 Comentarii | 236 Vizualizari Adrian Mititelu Procurorii DNA l-au trimis în judecată...

Preluat de la EVZ