loading…

Cinci persoane, între care o persoană în vârstă de 78 de ani care suferise o ischemie și era transportată de o ambulanță, au ajuns, duminică seara, la spital, după ce autosanitara a fost lovită de un autoturism, într-o intersecție din Ploiești.

Potrivit martorilor, ambulanța avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice, iar în momentul în care a vrut să traverseze intersecția a fost izbită de un autoturism care trecea pe culoarea verde a semaforului.

“Se fac verificări cu privire la modul în care s-a produs acest accident. Cert este că ambulanța avea pornite semnalele acustice și luminoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu.

În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat.

Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanță Prahova, autosanitara se îndrepta spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești, având un pacient care reprezenta urgență majoră.

“Echipajul transporta un pacient în vârstă de 78 de ani care suferise o ischemie. Acest caz reprezintă o urgență majoră, așadar se justifică folosirea semnalelor acustice și luminoase”, a declarat dr Daniel Nicolae, manager al SAJ Prahova

Potrivit ISU, la spital au ajuns cinci victime, trei din ambulanță și două din cealaltă mașină.

“Sunt cinci persoane transportate la spital, cu traumatisme și plăgi. Printre victime se numără și o minoră în vârstă de 17 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

“Ambulanțierul și asistenta medicală au suferit contuzii care nu le pun viața în pericol. Au rămas la spital pentru investigații. La fel și bolnavul, care în urma accidentului a suferit o plagă occipitală”, a adăugat dr Daniel Nicolae.

Din cauza accidentului, traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate aproximativ o oră.

O femeie care s-a oprit să privească accidentul a leșinat și a fost dusă cu o ambulanță la spital.

Sursă foto: ph-online.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-o-ambulanta-s-a-rasturnat-dupa-ce-a-fost-lovita-de-o-masina-cinci-persoane-la-spital-foto-26335.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-grav-o-ambulanta-s-a-rasturnat-dupa-ce-a-fost-lovita-de-o-masina-cinci-persoane-la-spital-foto-26335-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv