Autor:
Bianca Zaharescu
| duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 111 Vizualizari

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut în această seară o serie de declaraţii cu privire la procesul fostei şefe DIICOT, Alina Bica, în cadrul unei intervenţii telefonice la Romania TV.

Traian Băsescu susţine vehement că doreşte să fie audiat ca martor în procesul Alinei Bica, însă instanţele refuză prezenţa acestuia în sala de judecată. Mai mult de atât, fostul preşedinte afirmă că va face publice mai multe informaţii legate de dosarele instrumentate de DNA ale fostei şefe DIICOT, în cazul în care instanţa va refuza în continuare audierea sa.

“Aş putea ca martor în procesului Alinei Bica să spun mult mai multe decât v-aş putea spune dvs. Mi se refuză dreptul de a fi martor în procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte greşit. Va fi un moment în care voi începe să vorbesc public. Instituţiile statului nu pot transforma statul într-unul mafiot care dispune arestări după bunul plac. Vreau să fiu martor în procesul doamnei Bica. Instanţeie au refuzat şi nu este corect. Cer public să fiu audiat legat de Bica, Udrea şi fostul preşedinte ANI, în instanţă.

Nu mi s-a comunicat de ce mi se refuză audierea. Sunt un om care nu suportă nedreptatea. Trebuie să vorbesc înainte ca aceşti oameni să fie condamnaţi. Nu mai pot rămâne neutru legat de ceea ce se întâmplă cu câteva persoane. S-a depăşit o limită de funcţionare a statului de drept şi nu voi permite asta.”, a declarat fostul lider de stat, Traian Băsescu la Romania TV.

Tag-uri:
traian basescu, alina bica, elena udrea, ANI, basescu vrea sa fie martor in procesul alinei bica

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/traian-basescu2_2-465x390-5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/traian-basescu2_2-465x390-5-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Bianca Zaharescu | duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii | 111 Vizualizari Traian Băsescu Fostul preşedinte Traian Băsescu a făcut...

Preluat de la EVZ