Autor:
Andrei Micşa
| duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 7 Vizualizari

Trafic intens pe A1 si A2

Sfârșitul de săptămână anunță un trafic de coșmar pe șoselele României, în special pe A1 și A2, cele autostrăzile cele mai folosite de turiști pentru escapadele la munte și la mare. Este duminică, iar cei mai mulți dintre români se întorc în orașe, după un weekend petrecut la munte sau la mare, iar Autostrada Soarelui și A1 sunt suprasolicitate.

În dimineața de duminică, 24 iulie, live traffic anunță că sunt foarte mari șanse ca Autostrada Soarelui și Autostrada către Vale Prahovei să se blocheze din cauza traficului intens, în special pe sensul de mers către București.

Autostrada A2 este suprasolicitată de obicei de către turiștii care se duc sau vin de pe litoral. Mașinile merg bară la bară, iar nervii șoferilor sunt întinși la maxim.

În ultimele două duminici au avut loc mai multe tamponări în lanț pe autostradă, iar în acest sfârșit de săptămână, autoritățile sunt pregătite de alte astfel de incidente. MAI a anunțat că un elicopter va survola în acest weekend, drumul către mare, pentru a ajuta polițiștii rutieri la decongestionarea traficului, în caz de nevoie.


Nu numai drumul către mare este folosit intens, ci și cel către Valea Prahovei. În a doua parte a zilei, se așteaptă ca DN1 să fie blocat de numărul sufocant de automobile, iar polițiștii se așteaptă la mai multe tamponări, spre seară, mai ales la intrarea în București din cauza bulevardului Iuliu Maniu, care u poate prelua în condiții optime numărul mare de mașini.

Rămâi pe Evenimentul Zilei pentru a afla ultimele informații despre traficul pe șoselele din România.

Tag-uri:
trafic, trafic astazi, trafic.ro, mai, soferi, autostrada soarelui, autostrada a1, autostrada a2, valea prahovei, mers bucuresti, autostrada bucuresti, trafic ingreuna, trafic intens, frafic intens autostrada, trafic autostrada, stare trafic, cum se circula, cum se circula a1, cum se circula a2, cum se circula autostrada, circulatie autostrada, blocaje, blocaje autostrada, autostrada soarelui trafic, stare trafic soarelui

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trafic-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trafic-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Andrei Micşa | duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii | 7 Vizualizari Trafic intens pe A1 si A2 Sfârșitul de...

Preluat de la EVZ