loading…

Mii de vehicule, inclusiv unele din România, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrăzi din Marea Britanie, în contextul în care traficul feriboturilor între porturile Dover (Marea Britanie) și Calais (Franța) este perturbat din cauza controalelor suplimentare introduse de autoritățile franceze.

În contextul în care zeci de mii de oameni au petrecut zile și nopți în așteptare pe autostrăzile care fac legătura cu Portul Dover, autoritățile britanice au anunțat duminică dimineață că vor oferi asistență agenților francezi în accelerarea verificărilor vehiculelor, informează BBC.

Problemele par să se amplificat de vineri, numeroase vehicule rămânând blocate chiar și 14 ore pe autostrăzile britanice M20/A20 și M2/A2, care fac legătura cu portul Dover, scrie Mediafax.

Duminică dimineață, blocajele în trafic erau de cinci ore, iar așteptările în port de două ore. Traficul feriboturilor care facă legătura între Marea Britanie și Franța este perturbat din cauza controalelor suplimentare introduse de autoritățile franceze.

Mii de vehicule și zeci de mii de oameni sunt blocați pe autostrăzi ore întregi, fără acces la grupuri sanitare și apă. Autoritățile britanice au distribuit zeci de mii de sticle de apă plată. Situația este mai complicată pentru famiiile cu copii blocate pe autostrăzi, în condițiile temperaturilor ridicate.

Printre vehiculele blocate sunt și unele din România. O imagine difuzată de BBC surprinde un TIR înmatriculat în județul Hunedoara.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trafic-de-cosmar-mii-de-masini-au-fost-blocate-20-de-ore-pe-autostrazile-din-marea-britanie-26312.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trafic-de-cosmar-mii-de-masini-au-fost-blocate-20-de-ore-pe-autostrazile-din-marea-britanie-26312-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv