Autor:
Melania Stoica
| duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 750 Vizualizari

Anca Neacşu

Anca Neacşu ar putea fi considerată cea mai bogată femeie din România, aceasta fiind soţia unui miliardar indian, alături de care administrează mai multe firme din domeniul armamentului.

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, Anca Neacşu, în vârstă de 29 de ani, este o fostă participantă la binecunoscutele concursuri de miss din ţară, iar din lipsă de oportunităţi a plecat în străinătate, unde a lucrat ca recepţioneră. 

În aceeaşi perioadă l-a cunoscut şi pe afaceristul indian Abhishek Verma, căsătorindu-se cu acesta în 2006. Cei doi au împreună un copil. 

Anca Neacşu şi soţul acesteia, Abhishek Verma

Averea româncei a fost estimată la aproape trei miliarde de euro, bani obţinuţi în urma căsătoriei cu Abhishek Verma, transmite Forbes

Tânăra româncă a acceptat să-i fie soţie miliardarului la vârsta de 19 ani, după care mai multe proprietăţi şi afaceri au fost trecute pe numele acesteia, printre care şi Sig Sauer India, una dintre cele mai importante corporaţii internaţionale de vânzare de arme. 

Afaceristul s-a folosit de căsătoria cu românca pentru a trece toate aceste bunuri pe numele ei, dat fiind faptul că indianul avea probleme cu legea. Fără prea mult succes, amândoi au fost trimişi în închisoare pentru corupţie şi spălare de bani.

Românca a fost eliberată din arest anul trecut şi locuieşte în New Dehli. Anca Neacşu se ocupă de administrarea afacerilor până când soţul ei va fi eliberat. 

Tag-uri:
anca neacsu, cea mai bogata romanca, afaceri cu armament, Sig Sauer India, Abhishek Verma

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/photo2_3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/photo2_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Melania Stoica | duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii | 750 Vizualizari Anca Neacşu Anca Neacşu ar putea fi...

Preluat de la EVZ