Autor:
Andrei Micşa
| duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 1 Vizualizari

Legatura STRANIE dintre DEZAXATUL din Munchen și EXTREMISTUL care a ucis zeci de persoane în Norvegia, în 2011

Ali Sonboly, tânărul în vărstă de 18 ani care a provocat măcelul din Munchen în seara de 22 iulie, s-a inspirat de la un alt dezaxat care, în urmă cu fix 5 ani, a provocat teroare în Norvegia, după ce a masacrat aproape o sută de oameni. Extremistul Anders Breivik și ura pentru colegii care îl jecmăneau a fost sursa din acest atac care a îngrozit opinia publică internațională și a dus la o stare de urgență în Germania.

Folosind un pistol și sute de cartușe, tânărul Ali Sonboly în vârstă de doar 18 ani, a provocat un atac extrem de sângeros în orașul german Munchen, în seara de 22 iulie. Acesta a provocat moartea a 9 persoane, iar un număr necunoscut de persoane au fost rănite (potrivit prezei străine, este vorba de aproape 30 de răniți).

Nu se știe de unde tânărul a reușit să ia un pistol Glock de 9mm și de 300 de cartușe folosite pentru această baie de sânge sfârșită cu sinuciderea sa, dar ancheta pare că scoate la lumină motivele tânărului pentru crimele comise.

Se pare că el era fascinat de atentatele din instituțiile de învățământ, în special de cele care au provocat zeci de morți. Un atac care i-a captat atenția lui Sonboly a fost cazul lui Anders Behring Breivik, extremistul norvegian care a planificat și executat atacurile de la Oslo și Utoya, din data de 22 iulie 2011.

Împreună cu ura față de colegii săi de la scoală care îl supărau și îl luau peste picior cu fiecare ocazie, gemanul cu origini iraniene a devenit un monstru în momentul în care a pus mâna pe armă și a început să împuște oameni în stânga și în dreapta.

Tânărul Ali Sonboly, care a provocat o adevărată vărsare de sânge în Munchen


Acum, data de 22 iulie a devenit una tristă și pentru Germania, iar autoritățile au făcut imediat legătura cu extremistul norvegian, mai ales după ce în rucsacul lui Sonboly au fost găsite materiale de cercetare a atacurilor armate din locurile publice. Ba mai mult, în camera unde tânărul locuia au fost descoperite alte informații scrise privind mai multe atacuri de pe teritoriul Europei și al Statelor Unite ale Americii, în care atacatorii au folosit arme sau explozibil pentru uciderea a sute de persoane. Aceste detalii au fost oferite de către purtătorul de cuvând al poliției germane din Munchen.Anders Breivik, autorul celui mai sângeros atac de pe teritoriul Norvegiei

Pe 13 februarie 1979 se năștea Anders Behring Breivik, un bebeluș care avea să schimbe părerea autorităților norvegiene privind atacurile teroriste de pe teritoriul țării, cu câteva luni înainte să împlinească vârsta de 32 de ani.

Autorul atentatului din Norvegia


Pe 22 iulie 2011, Breivik a deschis iadul în apropierea unor clădiri guvernamentale din Oslo, prin detonarea unei mașini-capcană. Opt persoane au fost ucise de această deflagrație, iar autoritățile erau în stare de alertă maximă. Acesta nu s-a limitat doar la acest eveniment, ci era dornic de mai mult sânge vârsat.

Explozia din Oslo, care a dus la moartea a 8 persoane – De la Johannes Grødem from Oslo, Norway – Røyk frå Statsministerens Kontor / Smoke from the office of the prime minister Uploaded by Ainali, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=15869296


Pe insula Utoya din Norvegia se desfășura o tabără a Partidului Muncitoresc, iar acest eveniment i s-a părut acestuia locul perfect pentru un adevărat carnagiu. Acesta a debarcat pe insulă, și pretinzând că ar fi polițist, a deschis focul asupra tinerilor prezenți.

69 de persoane au căzut pradă ploii de gloanțe, iar cea mai tânără dintre victime a fost Sharidyn Svebakk-Bohn, în vârstă de numai 14 ani.

Bărbatul a fost arestat de poliția norvegiană, fiind condamnat inițial la 25 de ani de închisoare.

Anders Breivik, în timp ce executa salutul nazist la procesul său privind atentatele din Norvegia.


După atacurile sale, Evenimentul Zilei scria despre cum acesta susținea România și aprecia puterea lui Vlad Țepeș în modurile în care a reușit respingerea atacurilor islamiste în țara noastră.

„Admiraţie faţă de Vlad Ţepeş – Încă din primele pagini ale „operei” sale, Breivik face o trecere în revistă asupra „valurilor de islamizare” care au trecut peste România şi ţările vecine. Ulterior, la un capitol dedicat „eroilor cruciadelor”, norvegianul îl menţionează pe domnitorul Vlad Ţepeş, pe care îl descrie drept cruciat şi erou al românilor.

„Vlad Ţepeş a fost un geniu al războiului psihologic. Moştenirea sa merită să fie studiată în şcolile moderne de PR, ştiinţe politice, psihologie socială etc. Ca orice alt conducător, a avut doi duşmani: problemele interne sau trădarea şi agresorii islamici externi care îi ameninţau ţara”, scrie norvegianul în manifest.

Tot cu trimitere la domnitorul român, în document, la o secţiune specială dedicată armelor şi obiectelor militare, Breivik recomandă folosirea unui dispozitiv cu ţepi, numit „Răzbunarea lui Ţepeş”, ce ar trebui fixat pe trup pentru a împiedica un atac”, scriau jurnaliștii în 2011.

MAI MULTE DETALII DESPRE ACESTE LUCRURI PUTEȚI CITI AICI.

Tag-uri:
breivik, alin sonboly, sonboly, atac munchen, germania, atac germania, atac germania munchen, atac armat germania, detalii atac armat, fotografii atac armat, vlad tepes, atac terorist romania, romania legatura, islamisti, arma munchen, explozie masina capcana, explozie, bomba, explozie bomba, legaturile dezaxatului, extremist, arme, obiecte militare, alerta, gradul 0

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/asd-munchen-si-oslo-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/asd-munchen-si-oslo-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Andrei Micşa | duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii | 1 Vizualizari Legatura STRANIE dintre DEZAXATUL din Munchen și EXTREMISTUL...

Preluat de la EVZ