loading…

Clubul scoțian Celtic Glasgow a anunțat, astăzi, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, transferul fotbalistului ivorian Kolo Toure, în vârstă de 35 de ani, rămas liber de contract după despărțirea de Liverppool, acesta semnând un contract valabil pe un sezon.

Astfel, fundașul din Coasta de Fildeș a devenit jucătorul formației de pe Celtic Park până pe 30 iunie 2017. La formația scoțiană, Kolo Toure va fi antrenat de fostul său manager de la Liverpool, Brendan Rodgers, scrie Mediafax.

“Clubul Celtic Glasgow este încântat să anunțe transferul lui Kolo Toure, internaționalul ivorian semând un contract valabil pe un sezon. Mutarea în Scoția îl aduce pe Toure din nou sub comanda antrenorului Brendan Rodgers, cel care l-a pregătit și la Liverpool”, se arată în mesajul postat de oficialii lui Celtic pe site-ul oficial.

Antrenorul Brendan Rodgers a explicat motivele pentru care a ales să-l transfere pe Kolo Toure: “L-am adus pe Kolo pentru plusul de experiență pe care îl oferă echipei, la fel cum am făcut și la Liverpool. A fost unul dintre jucătorii importanți ai lui Liverpool în sezonul trecut, a jucat în finala Europa League. A fost remarcabil în meciurile importante cât am fost antrenor pe Anfield. Este un profesionist, experiența își spune cuvântul în cazul său”.

Kolo Toure va fi prezentat oficial luni, 25 iulie, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la stadionul echipei Celtic Glasgow. În sezonul trecut, Toure a evoluat în 26 de meciuri pentru Liverpool, reușind să marcheze un gol. Fundașul central este cotat la două milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fotbalistul-ivorian-kolo-toure-a-semnat-un-contract-pe-un-sezon-cu-celtic-glasgow-26331.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/fotbalistul-ivorian-kolo-toure-a-semnat-un-contract-pe-un-sezon-cu-celtic-glasgow-26331-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv