Autor:
Andrei Micşa
| duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 145 Vizualizari

Acuzații DURE la adresa justiției din România

Noi acuzații dure în legătură cu situația justiției din România sunt făcute publice. Un dosar în care este citat Horia Sima, vicepreședinte al Citibank, este centrul acestui scandal. Cel care a fost trimis în judecată, chiar Horia Sima, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la justiția pe ca o face DNA.

Pe pagina sa de Facebook, Horia Sima transmite că își pune o întrebare foarte importantă, și anume dacă DNA chiar face justiție sau dacă caută un țap ispășitor.

Iată mesajul integral al vicepreședintelui Citibank:

„DECLARAȚIE DE PRESĂ

În România, sistemul mafiot a fost organizat și condus de către anumiți membri marcanți ai serviciilor de informații, persoane care aveau mijloacele să pună în aplicare atât șantajul cât și presiunea asupra acelor oameni de afaceri care nu ar fi cedat șantajului lor. Faptul că sistemul mafiot încă rezistă este dovada că acești oameni scapă totdeauna, punându-mi întrebarea dacă DNA caută adevărul sau caută să găsească doar țapi ispășitori pentru vina de a fi trăit în România. Ultimul dosar în care am fost trimis în judecată este un nou exemplu în acest sens:

Daniel Moldoveanu – SEFUL COMUNITĂȚII NAȚIONALE DE INFORMAȚII – ADICĂ FORUL CARE CENTRALIZEAZĂ ACTIVITATEA TUTUROR SERVICIILOR DE INFORMAȚII DIN ROMÂNIA, este cel care a venit la mine CERÂNDU-MI să-i dau un dosar de care să se ocupe că să-i iasă și lui niște bani – s-a grăbit anul trecut (la două săptămâni după arestarea mea) să se autodenunțe pentru a scăpa. Cine l-a învățat să facă asta??? De ce DNA a ignorat toate dovezile împotriva lui – inclusiv declarațiile CONTRADICTORII ale prietenilor lui? Dacă eram vinovați, era normal să stăm împreună pe banca acuzaților nu să-l facă scăpat!

Mai mult, văzând denunțul calomnios făcut de Daniel Moldoveanu, am denunțat și alte fapte de corupție ale acestuia dar care au fost ignorate de DNA.

Cât despre doamna Crinuța Dumitrean, tot ce pot preciza este că nu am cunoscut-o vreodată. Domnul Moldoveanu a menționat în schimb, în denunțul de la DNA, faptul că s-a întâlnit cu dânsa și a întrebat-o despre stadiul revendicărilor. Domnul Moldoveanu a mai intermediat și alte revendicări și tranzacții comerciale pe care nu e avea în atribuțiile legale.

Sunt la dispoziția opiniei publice și a jurnaliștilor pentru orice fel de lămuriri.

Consider că opinia publică ar trebui să se intereseze la fel de mult de artizanii sistemului trecut și pentru ce motive ei sunt acoperiți și de actualul sistem. Daca tot e să spunem adevărul, să-l spunem până la capăt! #AdevărulPânăLaCapăt.„Tag-uri:
dna, justitie, romania, dosar, horia sima, scandal, facebook, dosare dna, DNA, sistem, sistem juridic, denunt, declaratii

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/dna1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/dna1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Andrei Micşa | duminică, 24 iulie 2016 | 0 Comentarii | 145 Vizualizari Acuzații DURE la adresa justiției din România Noi...

Preluat de la EVZ