Autor:
Otilia Matei
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 1054 Vizualizari

David Cerna

David Cerna, un fost poliţist din Missouri, a pledat vinovat pentru acuzaţii legate de încălcarea dreptului la viaţă privată, după ce a publicat online mai multe filmuleţe în care diverşi bărbaţi întreţineau relaţii sexuale cu el, informează Daily Star.

Cerna obişnuia să folosească reţeaua de socializare Craiglist, unde publica anunţuri, dându-se drept femeie, în care oferea servicii sexuale. Mai mult de 60 de bărbaţi au căzut pradă acestei curse, iar fostul ofiţer, i-a filmat, şi, ulterior, a publicat materialele pe internet, informează Daily Star.

O scurtă investigaţie în portofoliul de activităţi prestate de bărbat arată că această acuzaţie este cea mai „inofensivă”. De foarte multe ori, Cerna s-a folosit de autoritatea pe care i-o impunea funcţia şi a întreţinut relaţii sexuale cu minori, ba chiar a abuzat şi un tânăr cu dizabilităţi, reţinându-l într-una din celulele din secţia de poliţie unde lucra. 

Mama victimei a decis să rupă tăcerea şi a declarat pentru Fox Files că fiul ei este distrus în urma acestei atrocităţi.


Fiul meu este distrus. A devenit paranoic, se gândeşte că cineva îl priveşte, îl spionează tot timpul. Nu mai poate dormi singur de frică. Crede că oamenii îl urmăresc.

Tag-uri:
david cerna, abuz in serviciu, politistul care a violat un barbat cu dizabilitati, politist din missouri a pacalit 60 de barbati, david cerna s-a dat drept femeie

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/david-cerna-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/david-cerna-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Otilia Matei | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii | 1054 Vizualizari David Cerna David Cerna, un fost poliţist din...

Preluat de la EVZ