loading…

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate, astăzi, pe DN1, dinspre București către Brașov, din zona Nistorești până la intarea în Comarnic, iar pe tronsonul Sinaia – Bușteni se circulă în coloană, cu o viteză de 10 kilometri la oră, transmite Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, pe DN1 București – Brașov traficul rutier se desfășoară în coloană pe sensul de mers către Brașov, din zona Nistorești până la intarea în Comarnic.

De asemenea, se circulă în coloană, cu viteză redusă, de aproximativ 10 kilometri la oră, pe tronsonul Sinaia – Bușteni, în ambele sensuri. Aici, mulți șoferi circulă încet, deplasându-se de la o stațiune la alta.

Potrivit sursei citate, diminuarea capacității de circulație a DN1 este cauzată și de trecerea de la două la o bandă de circulație, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Brașov.

Șoferii care merg către Brașov sunt sfătuiți să circule pe DN1A Ploiești – Cheia – Săcele.

Totodată, pe A1 București – Pitești traficul rutier este, în continuare, oprit la kilometrul 94, pe sensul de mers către Pitești, din cauza autotrenului care s-a răsturnat pe carosabil.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trafic-rutier-ingreunat-pe-dn1-catre-brasov-intre-sinaia-si-busteni-se-circula-cu-10-km-h-26294.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/trafic-rutier-ingreunat-pe-dn1-catre-brasov-intre-sinaia-si-busteni-se-circula-cu-10-km-h-26294-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv