Autor:
Dana Lascu
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 43 Vizualizari

Oficiali ai Ministerului de Externe au făcut această declarație după ce mai multe surse au afirmat că un baiat de origine română învârstă de 18 ani ar fi fost rănit sau ucis în atentantul de la Munchen.

Un adolescent de origine română ar fi fost ucis în atacul din Munchen susţine un tânăr citat de The Telegraph. Ministerul Afacerilor Externe a precizat, sâmbătă seara, că deocamdată nu există informații despre așa ceva.

Un tânăr de 18 ani, de origine română, s-ar putea număra printre persoanele ucise în atacul armat din Munchen, afirmă un adolescent, potrivit cotidianului britanic The Telegraph. Dar informaţia nu poate fi confirmată deocamdată din alte surse. MAE precizează că, până la acest moment, nu deţine informaţii care să confirme prezenţa vreunui cetăţean român printre victime.

Publicația britanică a primit informația de la Shohel Chowdhury, un adolescent de 19 ani, care s-a deplasat sâmbătă la Centrul comercial Olympia din Munchen pentru a aduce un omagiu unui prieten şi fost coleg de şcoală decedat în atacul armat şi despre care crede că ar fi de origine română, notează Mediafax.

„Centrala Ministerului Afacerilor Externe și Consulatul General al României la Munchen continuă monitorizarea evoluției evenimentelor ulterioare producerii atacului de la Munchen. De asemenea, reiterăm că în tot acest timp a fost menținută permanent legătura cu autoritățile locale competente iar, ca urmare a demersurilor întreprinse de către oficiul consular pe lângă acestea, până la acest moment, nu avem informații care să confirme prezența vreunui cetățean român printre victime“, se arată în comunicatul MAE remis presei.Tag-uri:
Centrala Ministerului, Afacerilor Externe, Consulatul General, MAE, atentat Munchen, atentat Germania, roman ucis Germania, roman ucis Munchen

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/atentat-nisa-mae-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/atentat-nisa-mae-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Dana Lascu | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii | 43 Vizualizari Oficiali ai Ministerului de Externe au făcut...

Preluat de la EVZ