loading…

Serialul de animație “South Park” a fost celebrat la ediția Comic Con din San Diego cu un nou logo și un nou videoclip, producătorii dezvăluind, totodată, că sezonul 20 va fi lansat pe 14 septembrie și că niciun episod nu va fi dedicat freneziei globale Pokemon Go, relatează Hollywood Reporter.

Postul de televiziune Comedy Central, ce va difuza sezonul 20 al celebrului serial “South Park”, împreună cu South Park Digital Studios, vor celebra iconica serie de animație în următoarele luni prin mai multe evenimente, atât în mediul online, cât și în realitate. Printre aceste evenimente, se numără o expoziție itinerantă ce va fi pusă la cale de artistul urban Ron English, relansarea aplicației South Park într-o nouă formulă, dar și lansarea jocului video “South Park: The Fractured But Whole”, creat de compania Ubisoft, informează deadline.com.

Sezonul 20 al serialului va avea premiera pe postul Comedy Central pe 14 septembrie.

Pe de altă parte, creatorii serialului, Trey Parker și Matt Stone au destăinuit la Comic Con-ul din San Diego că nu vor dedica niciun episod fenomenului global Pokemon Go: “Deja am făcut un episod despre Pokemon în 1999. S-a numit “Chinpokomon.” episodul de atunci”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/south-park-celebrat-cu-ocazia-sezonului-20-nici-un-episod-cu-pokemon-go-26302.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/south-park-celebrat-cu-ocazia-sezonului-20-nici-un-episod-cu-pokemon-go-26302-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv