Autor:
Matei Năstase
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 64 Vizualizari

Pokemon Go

Dacă vrei să devii un maestru Pokemon Go, trebuie să înveți de la un maestru Pokemon Go. Joi, un tânăr din Brooklyn, New York, a reușit să adune în colecția sa toți cei 142 de pokemoni disponibili în Statele Unite.

Potrivit Independent, tânărul a avut nevoie de multă muncă pentru a prinde pokemonii. La un moment dat, el chiar a chemat un taxi Uber pentru a-l plimba în cerc, pentru a prinde, bineînțeles, pokemonii de care avea nevoie.

Iată sfaturile tânărului care a reușit să prindă pokemonii: cumpără-ți o pereche de adidași care să te țină, mersul pentru prinsul pokemonilor trebuie făcut în linie dreaptă, trebuie să-ți îndrepți atenția către animăluțele virtuale care chiar contează (precum Pidgey și Weedle) pentru a avansa rapid în joc, cheltuie bani reali pe ”intubatoare de ouă” și muncește cu alți oameni.

”Nu sunt multe activități sociale de făcut în joc, dar este un joc foarte social. Dacă nu știi unde să găsești un pokemon anume, întreabă-ți antrenorii! Ei sunt, de obicei, fericiți că te pot ajuta!”

Puteți citi mai multe despre reușita tânărului din New York pe Independent.Tag-uri:
pokemon go, new york, sfaturi, cum sa prinzi toti pokemonii, adidasi, line dreapta, joc, bani

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Matei Năstase | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii | 64 Vizualizari Pokemon Go Dacă vrei să devii un maestru...

Preluat de la EVZ