Autor:
Carmen Vintilă
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 2 Vizualizari

Vasile Blaga și Alina Gorghiu

Foștii PDL-iști din Satu Mare sunt foarte nemulțumiți de noua conducere a partidului și modului în care se iau deciziile. Aceștia au decis să se retragă în masă din Biroul Permanent Județean după ce componența acestuia a fost decisă doar de președinte, fără consultări, după cum se plâng aceștia, scrie Obiectiv SM.

„ Nu suntem de acord cu componența Biroului Permanent, nu s-a votat componența lui, nu am fost consultați. Ionuț Rus a luat deciziile singur fără să ne întrebe. Noi ne-am dori să fie paritate. În primul rând să se meargă pe structura aleșilor locali, să facă parte primarii, viceprimarii, consilierii județeni și pe urmă ce locuri mai rămân să se împartă între cele două partide, să fie paritate. Șincer și scurt, noi foștii pdl-iști suntem nemulțumiți, că ne-au pus deoparte din toate punctele de vedere”, a declarat Rotaru Marinel, primar de Santău, citat de Obiectiv SM.

Și alți primari liberali care provin din vechiul PDL, consilieri județeni sau viceprimari sunt nemulțumiți, dar nu doresc să comenteze decizia pentru a nu-și îngreuna mai mult situația politică din partid. Nemulțumirea foștilor PDL-iști a plecat de la reprezentarea în Biroul Permanent Județean, unde sunt doar 17 foști democrat liberali și 30 de foști liberali. O altă nemulțumire este faptul că în BPJ au fost primite persoane care în campania electorală au părăsit partidul, au făcut campanie împotriva lui și mai apoi au fost reprimite în partid și acum aduse direct în structura de conducere.Tag-uri:
Ioan Rus, Biroul Permanent, Biroului Permanent, Ionuț Rus, Rotaru Marinel, PNL, Satu Mare, scandal

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-pnl-agerpres-8861725_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/06-pnl-agerpres-8861725_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Carmen Vintilă | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii | 2 Vizualizari Vasile Blaga și Alina Gorghiu Foștii PDL-iști...

Preluat de la EVZ