Autor:
Melania Stoica
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 709 Vizualizari

Poliţia din Munchen investighează un anunţ fals de pe Facebook, prin care se ofereau alimente gratuite la fast food-ul McDonald`s, unde asasinul şi-a ucis prima victimă din cele nouă declarate în urma actului terorist.

Oraşul Munchen a fost în alertă maximă aseară, după ce un iranian, în vârstă de 18 ani, a deschis focul de armă la un restaurant dintr-un spaţiu comercial din apropierea Parcului Olimpic din oraş, transmite Dailymail.

Iranianul, care locuia în Munchen de mai bine de doi ani, a ucis mai întâi nouă persoane, după care s-a împuşcat. Alte 21 de persoane au fost rănite în urma masacrului de la Munchen.

Corpul criminalului a fost găsit fără viaţă la aproape opt kilometri de la locul faptei. Potrivit autorităţilor germane, acesta ar fi acţionat singur şi s-ar fi sinucis. Polițiștii au pornit iniţial pe urmele a trei atacatori, dar pista s-a dovedit falsă.

Hubertus Andrae, şeful Poliţiei Locale Munchen, a declarat că atacatorul s-a folosit de acel anunţ de pe Facebook, pentru a atrage cât mai mulţi oameni în restaurantul din centrul comercial din oraş.

În urma masacrului au fost declaraţi nouă morţi, iar alte 21 de persoane sunt rănite. Trei dintre ele sunt în stare critică, iar 16 încă primesc îngrijire medicală.

Sursă video: Dailymail


GERMANIA lovită de TEROAREA ISLAMISTĂ. Poliția a identificat AUTORUL ATACULUI ARMAT din Munchen. BESTIA JUHADISTĂ care a DESCHIS FOCUL și a provocat cel puțin NOUĂ MORȚI s-a SINUCIS. A tras asupra COPIILOR dintr-un McDonald’s | GALERIE FOTO

Mai multe focuri de armă s-au auzit într-un mall din Munchen în seara zilei de vineri, 22 iulie. La fața locului s-au deplasat câteva zeci de mașini de poliție, forțe speciale, dar și foarte multe ambulanțe. Conform CNN, la prima oră a dimineții autoritățile germane au informat că sunt nouă morți printre cei atinși de gloanțe și alte 16 persoane sunt grav rănite. Citiţi mai multe aici!Tag-uri:
atac terorist munchen, munchen, impuscaturi, atentat, germania, centru comercial, mall, arme, focuri de arme, martori, morti, metrou munchen, oameni impuscati, arme de foc, oameni raniti, metrou, elicopter, forte speciale, politie, echipaje de politie, atac terorist in mcdonald, Parcului Olimpic, Hubertus Andrae, Locale Munchen, Online Embed

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/foto12_12-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/foto12_12-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 1 Comentarii | 709 Vizualizari Poliţia din Munchen investighează un anunţ fals...

Preluat de la EVZ