loading…

Ministerul Afacerilor Externe condamnă în termenii cei mai fermi atacul armat care a avut loc ieri în Munchen (Germania), soldat cu pierderi de vieți omenești și numeroși răniți.

Mai multe detalii: GERMANIA. 9 persoane au murit, alte 21 rănite în atacul armat dintr-un centru comercial din Munchen: atacatorul s-a sinucis

MAE transmite condoleanțe familiilor victimelor acestui act de o violență extremă și exprimă întreaga solidaritate cu poporul german. 

Ministerul Afacerilor Externe reiterează condamnarea tuturor actelor de acest tip și respinge cu tărie violențele, indiferent de rațiune și formă de manifestare, îndeosebi pe cele care pun în pericol viețile oamenilor.

MAE, prin Consulatului General din Munchen, întreprinde în regim de urgență demersurile legale pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii atacului și cetățenia victimelor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ministerul-afacerilor-externe-condamna-atacul-din-munchen-26281.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/ministerul-afacerilor-externe-condamna-atacul-din-munchen-26281-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv