loading…

Clubul Steaua București a anunțat, prin intermediul unui mesaj postat pe contul oficial de Facebook, despărțirea de fundașul Fernando Varela, în vârstă de 28 de ani, transferat la formația greacă PAOK Salonic, cu care a semnat un contract pe trei sezoane.

După mai multe runde de negocieri, oficialii greci au ajuns la un acord cu conducătorii Stelei pentru transferul fotbalistului sosit de la formația FC Vaslui. În 2013, steliștii plăteau 1,4 milioane de euro în schimbul serviciilor apărătorului din Insulele Capului Verde. Fundașul a ajuns vineri după-amiază în Grecia și a parafat înțelegerea cu echipa alături de care va evolua în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

FC Steaua București anunță că a ajuns la un acord cu PAOK Salonic pentru transferul lui Fernando Varela, fostul căpitan al echipei semând un contract valabil pe trei sezoane. Clubul nostru îi mulțumește lui Fernando pentru contribuția extraordinară avută la câștigarea a două titluri, o Cupă a României și a două Cupe ale Ligii în cei aproape trei ani petrecuți la Steaua și îi urează mult succes în continuare“, se arată în mesajul postat de oficialii Stelei pe Facebook.

Fernando Varela a ajuns la Steaua în luna septembrie a anului 2013, după doar un an petrecut la FC Vaslui, și a strâns 177 meciuri și 12 goluri în toate competițiile. Pe parcursul sezonului 2015/2016 a fost căpitanul echipei. Pentru reprezentativa Capului Verde a evoluat de 33 de ori, reușind să inscrie trei goluri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/mesajul-echipei-steaua-bucuresti-dupa-despartirea-de-capitanul-fernando-varela-26300.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/mesajul-echipei-steaua-bucuresti-dupa-despartirea-de-capitanul-fernando-varela-26300-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv