loading…

Românii care călătoresc în landul Bavaria sunt informați că situația a revenit la normal în Munchen, iar restricțiile de circulație impuse după atentatul de vineri seara au fost ridicate, însă Ministerul Afacerilor Externe le recomandă să rămână “extrem de precauți și vigilenți”.

Precizarea vine în condițiile în care, imediat după atacul armat care a avut loc vineri seara într-un complex comercial și în care și-au pierdut viața 9 oameni, metroul și mijloacele de transport în comun de suprafață au fost suspendate.

“Având în vedere evenimentele petrecute în ultima perioada în landul bavarez, se recomandă cetățenilor romani să respecte indicațiile și avertismentele emise de autoritățile locale, să se informeze, în timp real, cu privire la evoluția situației și de a rămâne extrem de precauți și vigilenți, pe durata deplasărilor prin locurile aglomerate”, precizează MAE, într-un comunicat de presă.

Potrivit datelor obținute de Ministerul Afacerilor Externe, până la acest moment, printre victimele atacului de la Munchen nu se află cetățeni români, însă întregul personal român din cadrul Consulatului General al României la Munchen a fost activat pentru a oferi sprijin în caz de necesitate.

Situația continuă să fie monitorizată atât în Centrala Ministerului Afacerilor Externe, cât și la nivelul Consulatului General al României la Munchen, informează ministerul, printr-un comunicat de presă.

În atacul armat care a avut loc vineri seara într-un centru comercial din Munchen și-au pierdut viața 9 oameni și 16 au fost răniți. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/mae-restrictiile-de-circulatie-in-munchen-au-fost-ridicate-romanii-sa-ramana-extrem-de-precauti-26289.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/mae-restrictiile-de-circulatie-in-munchen-au-fost-ridicate-romanii-sa-ramana-extrem-de-precauti-26289-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv