Autor:
Dana Lascu
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 75 Vizualizari

Din cauza bolii, Leo Iorga e de nerecunoscut. Aceasta este o fotografie postata pe pagina sa de socializare in 5 mai, iar langa artist se află Silvia Stanciu. FOTO: FACEBOOK

Ultimii doi ani au fost cumpliți pentru solistul trupei „Pact”. A trecut prin patru operații, după ce a descoperit că avea o tumoră canceroasă la creier. Acum are nevoie de un tratament incredibil de scump: 8.000 de euro îi ajung doar două săptămâni!

N-a avut bani nici pentru primele operații, atunci când prietenii și fanii au înființat un conta bancar pentru a-l ajuta. Anul trecut, în primăvară, revenise pe scenă, după operația la cap, și toată lumea răsufla ușurată crezând că pentru artist ce-i mai rău a trecut.

N-a fost să fie așa. În septembrie 2015, a fost nevoit să lupte din nou cu cancerul, care recidivase. Și starea lui nu e deloc bună, nici acum.

Cântărețul a scos la vânzare vila familiei, de la mare. Era singurul loc unde se putea relaxa, departe de scena. Mergea des acolo, cu prietenii, ca sa uite de necazuri (FOTO: FACEBOOK).

Dar artistul are nevoie de bani ca să-și poată cumpăra tratamentul pentru un an și jumătate.

La fiecare două săptămâni trebuie să facă o injecție, dar doza costă 8.000 de euro!Tag-uri:
Leo Iorga, Leo Iorga cancer, trupa Pact, solist Pact, Compact, solist Compact

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/leo-iorga-silvia-stanciu-tvr-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/leo-iorga-silvia-stanciu-tvr-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Dana Lascu | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii | 75 Vizualizari Din cauza bolii, Leo Iorga e de...

Preluat de la EVZ