Autor:
Alexandru Toader
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 38 Vizualizari

Gonzalo Higuain FOTO: gazzettaworld.com

Napoli va fi trădată, după ce Gonzalo Higuain, cel mai important jucător al echipei, este foarte aproape de a se transfera la Juventus Torino. Vârful argentinian a efectuat deja vizita medicală pentru campioana Italiei, anunță „Gazzetta dello Sport”

Starul formației napoletane a stârnit un adevărat scandal. Potrivit sursei citate, transferul lui Higuain la Juve va fi anunțat în cursul zilei de astăzi. Argentinianul a făcut deja vizita medicală pentru campioana Italiei, la Madrid (foto jos). Torinezii vor plăti pentru atacant în următorii doi ani suma de 94,7 milioane de euro clubului Napoli, ceea ce reprezintă clauză de reziliere a contractului pe care Gonzalo îl are cu trupa din sudul Italiei. Preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat chiar zilele trecute că „Higuain s-ar trăda pe sine dacă ar pleca la Juventus după ce şi-a declarat dragostea pentru Napoli”.

data-lang=”en”>

Le visite a Madrid le ha fatte… #Higuain pic.twitter.com/YHqvoITYyS

— Matteo Pedrosi (@MatteoPedrosi) July 23, 2016

Acum, Higuain va semna un acord pe patru ani cu „Bătrâna Doamnă” și va avea un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon. Argentinianul a fost în sezonul trecut golgheterul Italiei, cu 36 de reușite. Higuain mai are doi ani de contract cu Napoli, dar a refuzat recent propunerea de prelungire a înțelegerii, fiind nemulțumit de salariul oferit.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/gonzalo-higuain-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/gonzalo-higuain-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Alexandru Toader | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 1...

Preluat de la EVZ