Autor:
Melania Stoica
| sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii
| 21 Vizualizari

Ali David Sonboly, atacatorul de la Munchen, a ucis cu sânge rece şase bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 13 şi 45 de ani. Poliţia a confirmat astăzi că în rucsacul ucigaşului s-au găsit 300 de gloanţe şi a folosit o armă semiautomată de tip Glock 17.

În urma percheziţiilor pe care poliţiştii le-au efectuat la domiciliul atacatorului, s-au găsit documente despre atacurile în masă, pe care criminalul le-ar fi citit înainte să acţioneze. Totodată, în rucsacul acestuia s-a mai găsit o carte, mai exact “De ce omoară studenţii”.

 Ali David Sonboly – sursă: Dailymail 

În calculatorul criminalului au fost găsite şi jocuri video care instigă la violenţă prin folosirea armelor, transmite Dailymail

David, care a pretins că a fost agresat la şcoală, nu deţinea licenţă pentru arma pe care a folosit-o, aceasta fiind o armă folosită de agenţii forţelor de ordine din întreaga lume.

Oficialii poliţiei locale au declarat că nu au găsit documente sau alte lucruri care să facă trimitere către gruparea teroristă ISIS. Potrivit anchetatorilor, tatăl tânărului este taximetrist, iar mama acestuia lucrează într-un lanţ de magazine german. Vecinii l-au descris pe acesta ca fiind un “tânăr liniştit”.

David şi-a plănuit dinainte atacul, poliţiştii descoperind un anunţ pe Facebook prin care locuitorii oraşului erau anunţaţi că se vor da alimente gratuite la restaurantul de unde a început mascrul. 

Împuşcăturile s-au auzit în mall în jurul orei 17:50, ora locală, într-un fast food McDonald’s.

O martoră a masacrului din Germania a declarat poliţiştilor că fiul ei se afla în baia restaurantului, când atacatorul şi-a încărcat arma. 

“Acolo şi-a încărcat arma. S-au auzit deodată împuşcături şi a început să tragă spre copii, care stăteau la masă şi mâncau. Nu putea fugi de acolo.”, a declarat Lauretta, martoră a atacului, pentru CNN

Înainte de a trage, acesta a strigat “Allahu Akbar”. “Am ştiut ce înseamnă asta pentru că sunt musulmancă. Am auzit asta şi am început să plâng instant.”, a mai precizat Lauretta. 

Potrivit autorităţilor locale, nu este cunoscut încă motivul pentru care tânărul a  recurs la acest gest. Atacul nu a fost revendicat de nicio grupare teroristă. 


DIALOGUL ŞOCANT dintre un MARTOR ocular şi DEZAXATUL care a PROVOCAT TEROARE în Munchen! Teroristul: ”Sunt născut în Germania”. Martorul: “Du-te naibii! Meriţi să fii decapitat, nenorocitule!” | VIDEO

Un bărbat din Munchen, care se afla la balconul unei clădiri din apropierea centrului comercial, a purtat un dialog cu teroristul care a măcelărit peste 30 de oameni. Citiţi mai multe aici! 


Iată BESTIA care a ucis FĂRĂ MILĂ nouă persoane în MUNCHEN. Și-a ATRAS victimele printr-un ANUNŢ pe FACEBOOK. Dezaxatul a TRAS asupra copiilor dintr-un FAST FOOD McDonald`s. Un martor ocular spune că UCIGAȘUL striga ”ALLAH E MARE!” | GALERIE FOTO

Poliţia din Munchen investighează un anunţ fals de pe Facebook, prin care se ofereau alimente gratuite la fast food-ul McDonald`s, unde asasinul şi-a ucis prima victimă din cele nouă declarate în urma actului terorist. Între timp în presă au apărut primele fotografii ale criminalului care a ucis 9 persoane și informații relevante despre acesta. Autoritățile germane spun că nu au găsit legături între dezaxat și organizații jihadiste. În același timp, un martor citat de CNN a declarat că bestia striga ”Allah e mare!”, în timp de trăgea asupra copiilor dintr-un fast food. Citiţi mai multe aici! 


IMAGINI EMOŢIONANTE cu un TATĂ care îşi caută FIUL printre VICTIMELE de aseară din MUNCHEN

Un tată disperat a ajuns de dimineaţă în zona centrului comercial unde a avut loc atacul de la Munchen şi îşi caută copilul printre victime. Citiţi mai multe aici! 

Tag-uri:
atac terorist munchen, munchen, impuscaturi, atentat, germania, centru comercial, mall, arme, focuri de arme, martori, morti, metrou munchen, oameni impuscati, arme de foc, oameni raniti, metrou, elicopter, forte speciale, politie, echipaje de politie, atac terorist in mcdonald, Parcului Olimpic, Hubertus Andrae, Locale Munchen, Online Embed

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/munichgunmanmain-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/munichgunmanmain-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Melania Stoica | sâmbătă, 23 iulie 2016 | 0 Comentarii | 21 Vizualizari Ali David Sonboly, atacatorul de la Munchen,...

Preluat de la EVZ