loading…

Cel puțin 61 de persoane au fost ucise, iar alte 207 au fost rănite într-un atentat comis ast[zi în orașul afgan Kabul, în timpul unei manifestații, atacul fiind revendicat de rețeaua teroristă Stat Islamic, relatează BBC News online.

Atentatul a avut loc sâmbătă, în Piața Deh Mazang din Kabul, unde mii de membri ai grupului etnic șiit hazara protestau față de construirea unei linii de înaltă tensiune.

Bilanțul atentatului este de 61 de morți și 207 răniți, a transmis Ministerul afgan al Sănătății.

Purtătorul de cuvânt al Mișcării talibane afgane, Zabiullah Mujaheed, a condamnat atacul.

Atentatul a fost revendicat de organizația teroristă sunnită Stat Islamic, care ocupă regiuni în Siria, Irak, Libia, Egipt și Afganistan.

“Doi militanți au detonat centuri explozive în cursul unui manifestații șiite, în Kabul”, a transmis agenția de știri Amaq, a organizației teroriste Stat Islamic.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cel-putin-61-de-morti-si-sute-de-raniti-intr-un-atentat-comis-de-reteaua-stat-islamic-in-afganistan-26298.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/cel-putin-61-de-morti-si-sute-de-raniti-intr-un-atentat-comis-de-reteaua-stat-islamic-in-afganistan-26298-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv