loading…

Cinci pasageri ai unui autoturism, dintre care patru bolnavi care mergeau la dializă, au fost răniți, astăzi, în orașul Teiuș, județul Alba, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de o autoutilitară, căreia nu i-a acordat prioritate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în urma accidentului din orașul Teiuș două persoane au fost rănite grav, iar alte trei au suferit leziuni ușoare, toate fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

”Pe strada Clujului, la intersecție cu strada Ștefan cel Mare, un șofer în vârstă de 59 de ani, domiciliat în Noșlac, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificația indicatorului și nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare, condusă de o persoană de 26 de ani, domiciliată în Vatra Dornei”, arată Poliția Alba.

În urma impactului, două persoane din Teiuș și Aiud, pasagere în autoturism, au fost rănite grav, având fractură de umăr, respectiv traumatism cranian sever.

De asemenea, șoferul autoturismului și alți doi pasageri din mașină au suferit leziuni ușoare. Potrivit IPJ Alba, șoferul autoturismului transporta la spital patru bolnavi care aveau nevoie de dializă.

Traficul rutier a fost parțial blocat circa 30 de minute.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-doua-masini-s-au-ciocnit-cinci-persoane-ranite-26286.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/accident-doua-masini-s-au-ciocnit-cinci-persoane-ranite-26286-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv