loading…

Transferat în această săptămână de Anderlecht de la Steaua, pentru trei milioane de euro și alte 500.000 sub formă de bonusuri, fotbalistul Alexandru Chipciu a ieșit șifonat din antrenamentul susținut ieri de elevii lui Rene Weiler, după un contact cu Youri Tielemans.

Presa belgiană scrie că fostul mijlocaș al Stelei s-a lovit la cap, după o ciocnire cu coechipierul Youri Tielemans, și a fost nevoit să iasă din antrenament. Imediat, Chipciu a fost transportat la spital pentru a face un control amănunțit, iar doctorii l-au asigurat că problema nu este una gravă.

Astfel, acesta va putea debuta pentru Anderlecht în meciul de marți, cu FK Rostov, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Românul a debutat deja pentru Anderlecht într-un meci amical cu olandezii de la Heerenveen (3-1), dar antrenorul Rene Weiler a avertizat că mijlocașul are nevoie de timp pentru a-și cunoaște noii colegi și a se integra.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/abia-ajuns-la-anderlecht-chipciu-s-a-accidentat-la-cap-26301.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/abia-ajuns-la-anderlecht-chipciu-s-a-accidentat-la-cap-26301-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv