Autor:
Carmen Vintilă
| vineri, 22 iulie 2016 | 1 Comentarii
| 102 Vizualizari

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a scris în această seară pe Facebook că va merge în Turcia în vacanță cu familia lui, pentru că frica este arma teroriștilor. Despre atacul din această seară de la Munchen, Victor Ponta a spus că acesta îi confirmă că suntem într-un război, și s-a declarat solidar cu victimele tragediei.

Daca frica ne va domina inseamna ca au castigat teroristii. Voi merge in vacanta cu familia in Turcia. Voi merge cu placere in Franta (unde este stare de urgenta ca si in Turcia de mai multe luni).

Voi merge la Bruxelles!Prudenta este un semn de inteligenta, dar frica este arma teroristilor (nu doar cei de la ISIS, avem si noi in Romania “teroristii” nostri de alt tip, dar la fel de fanatici si rai) si nu trebuie niciodata sa cedam in fata ei! 

Update – acum am vazut tragedia din Germania. Dincolo de compasiune si solidaritatea cu victimele ororilor din aceasta seara de la Munchen, imi confirma ca suntem intr-un nou razboi, de alt tip, dar la fel de periculos!

Mai mulţi oameni au murit în urma unui incident armat produs vineri seară într-un centru comercial din Munchen.

Muncher Abendzeitung şi televiziunea germană NTV avansează un bilanţ de până la 15 morţi în atacul care, potrivit poliţiei locale, ar fi fost comis de mai mulţi indivizi. 

Pentru acordarea asistenţei consulare şi preluarea operativă a solicitărilor cetăţenilor români sunt disponibile numerele de telefon ale Consulatului General al României la Munchen : +49 89 553307 (apeluri redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate – CCSCRS şi preluate de către operatorii Call Center 24/24, care funcţionează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe) şi telefonul de urgenţă al oficiului consular +49 1602087789. Tag-uri:
Victor Ponta, Turcia, Munchen, Franta, Germania, atac terorist

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/victor-ponta-465x390-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/victor-ponta-465x390-3-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Carmen Vintilă | vineri, 22 iulie 2016 | 1 Comentarii | 102 Vizualizari Victor Ponta Fostul premier Victor Ponta a...

Preluat de la EVZ