loading…

Un reporter american juca Pokemon Go în timpul unei conferințe de presă a Departamentului de Stat al Statelor Unite ce viza coaliția anti-ISIS, iar purtătorul de cuvânt John Kirby i-a atras furios jurnalistul atenția, relatează cnn.com.

Mania Pokemon Go s-a infiltrat până și în cele mai importante instituții din Statele Unite. Un reporter părea mai interesat să vâneze pokemoni, decât să-l asculte pe purtătorul de cuvânt al Departamentul de Stat vorbind despre prevenirea și combaterea terorismului și despre coaliția ani-ISIS, în conferința de presă zilnică a Departamentului.

Purtătorul de cuvânt John Kirby a reacționat prompt și furios după ce l-a văzut pe reporter jucând Pokemon Go: “Joci chestia aia cu Pokemon acum, nu?, a spus la ședința informative zilnică cu presa John Kirby. La momentul respectiv, purtătorul de cuvânt discuta despre eforturile susținute ale coaliției anti-ISIS de a combate terorismul și atacurile sângeroase ale rețelei teroriste.

Reporterul, care n-a fost identificat până în acest moment, ar fi răspuns: “Doar vreau să nu pierd pokemonii din ochi”.

Kirby și-a reluat apoi discursul despre coaliția anti-ISIS, precizând că lupta antiterorism “nu va fi ușoară”, dar și că Departamentul de Stat american “are o strategie și este decis cum trebuie să lupte împotriva organizațiilor teroriste.”

După ce a făcut aceste precizări, purtătorul de cuvânt i s-a adresat din nou reporterului, întrebându-l: “Ai prins vreun Pokemon între timp?” Reporterul i-a răspuns lui John Kirby că nu a reușit să vâneze niciun pokemon, pentru că “semnalul pentru internet în clădire nu era foarte bun”.

Purtătorul de cuvânt și-a cerut apoi scuze pentru întrebarea pe care i-a pus-o reporterului și și-a continuat discursul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-a-intrerupt-o-sedinta-informativa-a-departamentului-de-stat-sua-despre-lupta-antiterorism-26261.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/07/pokemon-go-a-intrerupt-o-sedinta-informativa-a-departamentului-de-stat-sua-despre-lupta-antiterorism-26261-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv